AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare sesleri duymak

Kahve falında fare sesleri duymak

Kahve falında fare sesleri duymak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare sesleri duymak gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Kahve falında fare sesi duymak dualarının karşılığını alacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında fare sesleri duymak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında fare sesi görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında osuruk sesi duymak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gür ses duymak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gökten ses duymak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davul sesi duymak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sesini duymak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir