AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kudret ve destek olacağına, geniş geniş yaşayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sesini kimseye duyuramamak bazı konularda önayak olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Kahve falında örümcek sesi duymak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında akan su sesi duymak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyik sesi duymak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz sesi duymak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir