Kahve falında fare ölüleri görmek

Kahve falında fare ölüleri görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare ölüleri gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Kahve falında fare ölüsü yemek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölü fare ve kedi görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ölü yavru fare görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü küçük fare görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölü fare yavrusu görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fare yemek içinin hafifleyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü fareden korkmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında ölü kedi ve fare görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir