AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ölüsü yemek

Kahve falında fare ölüsü yemek

Kahve falında fare ölüsü yemek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, acılarını dindireceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında fare ölüsü yemek gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Kahve falında fare ölüsü yemek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ölü fare yemek kalp kırmayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ölüsü toplamak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine işarettir.

Kahve falında ölü fare yavrusu görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü siyah fare görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında fare ölüsüne basmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü küçük fare görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, bazı ortak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir