AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yavru fare görmek

Kahve falında ölü yavru fare görmek

Kahve falında ölü yavru fare görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çok büyük adımlar atılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yavru fare gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Kahve falında ölü fare yavrusu görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yavru fare görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde yavru fare görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında fare ve yavrusu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yavrusu görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında fare yavrusu öldürmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yokluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında anne ve yavru fare görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek yönlendireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir