AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü fareden korkmak

Kahve falında ölü fareden korkmak

Kahve falında ölü fareden korkmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölü fareden korkmak gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ölü fareden korkmak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında büyük fareden korkmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında fareden korkmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında fare görüp korkmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ölüden korkmak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerden korkmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, müjdeli haberle geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden korkmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü fareye basmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir