AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kemirmesi görmek

Kahve falında fare kemirmesi görmek

Kahve falında fare kemirmesi görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında fare kemirmesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Kahve falında fare kemirmesi görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kem göz görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında fareyi kurtarmak toplumda yükseleceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulur.

Kahve falında fare ve fare kapanı görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve gri fare görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare üstüne basmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare atmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane fare görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir