AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare atmak

Kahve falında fare atmak

Kahve falında fare atmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında fare atmak gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi atmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına yorulur.

Kahve falında ölü fareyi atmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi ateşe atmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında fare atmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında fare dışarı atmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi tutup atmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yakalayıp atmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir