AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve gri fare görmek

Kahve falında beyaz ve gri fare görmek

Kahve falında beyaz ve gri fare görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve gri fare gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ve gri fare görmek neşe içinde olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri fare görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük gri fare görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet eder.

Kahve falında gri renk fare görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri renkli fare görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ve gri kedi görmek sabırla hayatına devam edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gri kedi görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında evde beyaz fare görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir