AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve fare kapanı görmek

Kahve falında fare ve fare kapanı görmek

Kahve falında fare ve fare kapanı görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kazancın düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ömrün uzun olmasına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve fare kapanı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz dedikodular yüzünden bozulabilir.

Kahve falında fare kapanı görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapana kısılmış fare görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapanda fare görmek başarıları ile konuşulacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında fare ve fare kapanı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kapandığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü kapanmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapanmayı görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir