AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi kurtarmak

Kahve falında fareyi kurtarmak

Kahve falında fareyi kurtarmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, geçiminin güçleşeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında fareyi kurtarmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında fare kurtarmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında birinin kurtardığını görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu ölümden kurtarmak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden adam kurtarmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini kurtarmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında kızını düşmekten kurtarmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına işarettir.

Kahve falında babasını kurtarmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir