AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane fare görmek

Kahve falında iki tane fare görmek

Kahve falında iki tane fare görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, saadete ereceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane fare gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Kahve falında iki tane fare görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulur.

Kahve falında bir tane fare görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işarettir.

Kahve falında üç tane fare görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane kuran görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kahve tanesi görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir