AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba alıp satmak

Kahve falında araba alıp satmak

Kahve falında araba alıp satmak hastalığının düzeleceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba alıp satmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında araba alıp satmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında alıp satmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında altın alıp satmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday alıp satmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa alıp satmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Kahve falında ev alıp satmak kötü günler görüleceğine, iyiliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında araba almaya gitmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba almış görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir