AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba alıp gezmek

Kahve falında araba alıp gezmek

Kahve falında araba alıp gezmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba alıp gezmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında araba alıp gezmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işarettir.

Kahve falında araba almış görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba alırken görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni araba alıp kullanmak rahatının kaçacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba almaya karar vermek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında araba alıp sürmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında araba alıp satmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba almaya gitmek kalp kırıklığına neden olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir