AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba almış görmek

Kahve falında araba almış görmek

Kahve falında araba almış görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba almış gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında araba almaya gitmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında yeni araba alıp kullanmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Kahve falında araba almaya karar vermek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba alırken görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba almış görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında araba alıp satmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hasretlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında araba alıp gezmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında araba alıp sürmek işlerin çok büyümeyeceğine, devlete hizmet etmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir