AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev alıp satmak

Kahve falında ev alıp satmak

Kahve falında ev alıp satmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hem yeni yerler göreceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev alıp satmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında ev alıp satmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulur.

Kahve falında buğday alıp satmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında alıp satmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın alıp satmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arsa alıp satmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba alıp satmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev alıp beğenmemek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulur.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir