AnaSayfa / Genel / Kahve falında alıp satmak

Kahve falında alıp satmak

Kahve falında alıp satmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, neşesinin yerine geleceğine, olumsuz haberler alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında alıp satmak gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında araba alıp satmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın alıp satmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ev alıp satmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa alıp satmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalettir.

Kahve falında alıp satmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında buğday alıp satmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnının öpüldüğünü görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir