AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın alıp satmak

Kahve falında altın alıp satmak

Kahve falında altın alıp satmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, huzursuz olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine inanılır.

Kahve falında altın alıp satmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında altın alıp satmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında araba alıp satmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında alıp satmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday alıp satmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev alıp satmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında arsa alıp satmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında verilen altını almamak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, gözyaşına boğulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir