AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare boğmak

Kahve falında fare boğmak

Kahve falında fare boğmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, variyetini çoğaltacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare boğmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Kahve falında fareyi suda boğmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Kahve falında fare boğmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında yılanı suda boğmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi boğmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini boğmak işlerinin sarpa saracağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi boğmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga boğmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında cini boğmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir