AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi boğmak

Kahve falında bir kişiyi boğmak

Kahve falında bir kişiyi boğmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir kişiyi boğmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Kahve falında bir kişiyi boğmak refaha erileceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi boğmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında bebek boğmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kadın boğmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini boğmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı boğmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanı boğmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin boğmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir