AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi boğmak

Kahve falında kara kedi boğmak

Kahve falında kara kedi boğmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında kara kedi boğmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Kahve falında kara kedi boğmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında kediyi suda boğmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında kedi boğduğunu görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi boğmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi boğmak hayatının alt üst olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kara kediyi atmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kara kedi görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir