AnaSayfa / Genel / Kahve falında far sürdüğünü görmek

Kahve falında far sürdüğünü görmek

Kahve falında far sürdüğünü görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kasasının daha çok para dolacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sorunlar altında ezileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında far sürdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Kahve falında far sürdüğünü görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında araba far görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında sarı far sürmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi far görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göz farı görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında gözlerine far sürmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne far sürmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir