AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi far görmek

Kahve falında mavi far görmek

Kahve falında mavi far görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, üzeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi far gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Kahve falında göze mavi far sürmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek önüne pek çok imkan sunulacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk far sürmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında gözde mavi far görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi far sürmek helal ve bol rızka kavuşacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına inanılır.

Kahve falında mavi göz farı görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi far görmek malının da eksilmeyeceğine, dinini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi göz farı sürmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir