AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne far sürmek

Kahve falında gözüne far sürmek

Kahve falında gözüne far sürmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne far sürmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlere far sürmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerine far sürmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kudret ve destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz far sürmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, tüm parasını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözün üstüne far sürmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne far sürmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir