AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba far görmek

Kahve falında araba far görmek

Kahve falında araba far görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ayrıcalık elde edeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında araba far gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Kahve falında araba farı görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba farı yakmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında araba far görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında otomobil farı görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında far sürmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında göze siyah far sürmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz göz farı görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, onların başarıları ile övüneceğine inanılır.

Kahve falında göze mavi far sürmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir