AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatıma anamızın elini görmek

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek hoşluk içinde olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fatıma anamızın elini gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fatma ananın elini görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Kahve falında fatma anayı görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında fatıma anamızı görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında fatima anayı görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında fatma anamızı görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir