AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasülye çiçeği görmek

Kahve falında fasülye çiçeği görmek

Kahve falında fasülye çiçeği görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, bekar ise evleneceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, her istediğini elde edeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında fasülye çiçeği gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında fasülye çiçeği görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde kara fatma görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında fatma anamızı görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında fatma ismi görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında fasua gitmek bazı kaynakların tükeneceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara fatma yemek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, manevi mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan kara fatma görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fatma görmek işlerin çok iyiye gideceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir