AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak onlar tarafından yüceltileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine alamet eder.

Kahve falında facebookta konuşmak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, alım gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak üzüleceğine, yıpranacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle konuşmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak yeni işlere atılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir