Kahve falında fast food görmek

Kahve falında fast food görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, doktordan doktora koşturacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında fast food gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında faişe görmek zor zamanlar yaşayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında fatma annemizi görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında fatıma annemizi görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, refaha erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenmiş fasülye görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında dalında fasülye görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil taze fasülyeler görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında fatma anayı görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet eder.

Kahve falında evde kara fatma görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir