AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına tabir olunur.

Kahve falında apartmanın üst katında olmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında binanın en üst katında olmak yeni işlere girişileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında apartman katı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir