AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman katı görmek

Kahve falında apartman katı görmek

Kahve falında apartman katı görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, önünü açacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman katı gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak gelirinin de garanti altında olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanın üst katında olmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret eder.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında apartman katı görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çatı katında oturmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir