AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın en üst katında olmak

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hak yemeyeceğine delalettir.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ticaretinin de hızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Kahve falında apartmanın üst katında olmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, maneviyatının çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın en üst katında olmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartman katı görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir