AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın üst katında olmak

Kahve falında apartmanın üst katında olmak

Kahve falında apartmanın üst katında olmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında apartmanın üst katında olmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında apartmanın üst katında olmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman katı görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, maddi gücünün de daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın üst katında olmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir