AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin en üst katına çıkmak

Kahve falında evin en üst katına çıkmak

Kahve falında evin en üst katına çıkmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, aile hayatının hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak itibar göreceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak kendini dinine daha fazla vereceğine, işlerinin günden güne bozulacağına inanılır.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak kendisine uğur getireceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın en üst katında olmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın üst katında olmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir