AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanı yıkamak

Kahve falında apartmanı yıkamak

Kahve falında apartmanı yıkamak kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanı yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman yıkamak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında apartmanı yıkamak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanda olmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni apartmanlar görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini apartmanda görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Kahve falında apartman görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında geniş apartman görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir