AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman merdiveni yıkamak

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, tebrik edileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak onlara galip geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Kahve falında apartmanı yıkamak düşmanlar ile mücadele edeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir