AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanda olmak

Kahve falında apartmanda olmak

Kahve falında apartmanda olmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, güzelleşeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanda olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında çok katlı apartman görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında apartman kapısı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartman satın almak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında apartmana girmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman site görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında apartman içi görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında boş apartman görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında apartmana çıkmak rakiplerini yeneceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir