AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman görmek

Kahve falında apartman görmek

Kahve falında apartman görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartman gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında lüks apartman görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında apartman almak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman yaptırmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında apartman daireleri görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında apartman bahçesi görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir