AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman yıkamak

Kahve falında apartman yıkamak

Kahve falında apartman yıkamak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, onlara değer vereceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalet eder.

Kahve falında apartman yıkamak gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Kahve falında apartman yıkamak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Kahve falında apartmanı yıkamak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında apartman görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir apartman görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında apartmanın sallandığını görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman yaptırdığını görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanı süpürmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir