AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni apartmanlar görmek

Kahve falında yeni apartmanlar görmek

Kahve falında yeni apartmanlar görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, eşit davranılacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni apartmanlar gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Kahve falında yeni apartmanlar görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında yeni apartmana taşınmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir apartman görmek sevdikleri ile kavuşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmış apartmanlar görmek sıkıntısının biteceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmış apartman görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, elinin darda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında apartmana taşınmak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir