AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş apartman görmek

Kahve falında geniş apartman görmek

Kahve falında geniş apartman görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, donanımlı kılacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerine dört elle sarılacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş apartman gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında geniş apartman görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında geniş yeşil alan görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında geniş bir yolda yürümek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş bir ev görmek kötüyse düzeleceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geniş büyük oda görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında geniş merdivenden inmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş eve girmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş asansör görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir