AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyayı öpmek

Kahve falında evliyayı öpmek

Kahve falında evliyayı öpmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında evliyayı öpmek gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyayı öpmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında evliya öpmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya eli öpmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında evliya elini öpmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın elini öpmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir