AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta selam vermek

Kahve falında mezarlıkta selam vermek

Kahve falında mezarlıkta selam vermek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, iyilik bulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta selam vermek gördüyseniz:

  • Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında mezarlara selam vermek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara selam vermek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta selam vermek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa selam vermek onu hayallerine kavuşturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında birileriyle selamlaşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye selam söylemek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namazda selam vermek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiden selam almak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir