AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya ruhu görmek

Kahve falında evliya ruhu görmek

Kahve falında evliya ruhu görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Kahve falında evliya ruhu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Kahve falında evliya ruhu görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında evliyayı hasta görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında evliya mezarı kazmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya yüzü görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek kötü yollara gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya kabir görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında evliya hırkası görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya adı duymak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir