AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya adı duymak

Kahve falında evliya adı duymak

Kahve falında evliya adı duymak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya adı duymak gördüyseniz:

  • Sıcak kalpli, eliaçık, asil davranışlarınız çevrenizde bir hayran kitlesi oluşturacak.

Kahve falında evliya adı duymak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin adını duymak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin adını duymak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında erkek adı duymak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adının söylendiğini duymak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin adını duymak dertlerinin biteceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evleneceğin kişinin adını duymak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin adını duymak işlerin büyük kazanç getireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir