AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya hırkası görmek

Kahve falında evliya hırkası görmek

Kahve falında evliya hırkası görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, insanlarla tartışacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya hırkası gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında evliya hırkası görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, masrafların altında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek hırkası almak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında hırka hediye etmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eski hırka görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, geri plana düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yün hırka giymek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hırka giydirmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında mor renk hırka görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına hırka vermek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir