AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya kabir görmek

Kahve falında evliya kabir görmek

Kahve falında evliya kabir görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Kahve falında evliya kabir gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Kahve falında evliya kabir görmek düzenli bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında kabir eşmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında boş kabir görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kabir görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, zorlukların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında kabir yaptırmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kabir taşımak şartlarının da zenginleşeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabirde çiçek görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir