AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyayı hasta görmek

Kahve falında evliyayı hasta görmek

Kahve falında evliyayı hasta görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyayı hasta gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Kahve falında evliyayı hasta görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Kahve falında evliya çağırmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evliya eli öpmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında evliya tabutu görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya türbesi görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evliyanın elinden tutmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında evliyadan para almak küs olduğu kişilerle barışacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına yorulur.

Kahve falında evliya olmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir