AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmandan atlamak

Kahve falında apartmandan atlamak

Kahve falında apartmandan atlamak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında apartmandan atlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Kahve falında apartmandan atlamak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Kahve falında apartmandan atladığını görmek sağlık sorunun kalmayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında apartman süpürmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman görmek stresten uzaklaşacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin apartmandan düştüğünü görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Kahve falında apartman böceği görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir