AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmandan atladığını görmek

Kahve falında apartmandan atladığını görmek

Kahve falında apartmandan atladığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmandan atladığını gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak kudret ve destek olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında apartmandan atladığını görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında apartmandan atlamak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bir apartman görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok katlı apartman görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kötü günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında apartman içinde olmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük apartmanlar görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir